Loading... (0%)

Knäreds IK

09 juni 2010

Fredagen den 4 juni var Anders och Pia från Stena Renewable på fotbollsderby mellan Knäreds IK och Kornhult/Hishult FF. Stena har hjälpt Knäreds IK med att införskaffa ett nytt matchur till Lagavallen vilket skulle firas denna derbydag. Vädret var fantastiskt och ca 150 personer hade sökt sig till Knäreds hemma-arena för att titta på derbyt som slutade med hemmavinst. I pausen bjöd Stena alla på korv och matchuret invigdes med en liten ceremonin där Pia fick klippa ett band.

Stena Renewable hoppas få fler tillfällen att besöka Lagavallen och ett gott fortsatt samarbete med Knäreds IK!

Pia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare