Loading... (0%)

SKF driftkonferens

11 juni 2010

Under veckan ordnade SKF sin femte ”SKF Wind Farm Management Conference” som i år gick av stapeln i Köpenhamn. Konferensen inriktar sig på driftfrågor där SKF bjudit in talare från hela världen. Naturligtvis blir en driftkonferens mycket inriktad på problem med t ex havererade växellådor, lager och dåliga komponenter med men också möjliga lösningar och positiva exempel från branschen. Bland talarna fanns t ex Thomas Stalin från Vattenfall Vindkraft som talade om ”There’s a pink elephant in my drivetrain”…  En lite lustig titel på ett insiktsfullt föredrag om den problembild som funnits kring vindkraftverkens drivlina och då speciellt växellådor. Tack Thomas!

Så här tillbaka på hemmaplan så har man med sig en rad idéer att arbeta vidare på och försöka implementera långsiktigt. Allt för att försöka krama ur ännu fler koldioxidfria kilowattimmar i väl fungerande anläggningar!

 

Pia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare