Loading... (0%)

Stena Renewable förstärker projektorganisationen

29 september 2010

Den 29:e september börjar Hanna Rydhed på Stena Renewable i tjänsten som Projektsupport. Tjänsten är nyinrättad och hon kommer i det dagliga till stor del arbeta tillsammans med projektledarna men fokusera på kommunikation i projekten samt interna projektsystem. Hanna kommer närmast från Gothia Vind där hon också arbetat inom projektorganisationen, varför vindkraften redan är något hon har stor kunskap kring. Hanna har en magisterexamen från Samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet med inriktning mot miljöekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg.

Vi välkomnar Hanna!

Anders Rylin

Anders - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare