Loading... (0%)

Nyhammars skola gör studiebesök

15 oktober 2010

Göran och Karl-Gunnar Boman tar emot 45 elever och lärare från Nyhammars låg- och mellanstadieskola för visning av Saxberget. Efter saft och bulle ( tack Göta!) var det dags för besök på det första vindkraftverket. Det var en strålande vacker dag med friska vindrar. Vindkraftverken gick för fullt och ungdomarna hade massor med frågor. Själva kom de på att det går åt 34 elever för att omfamna ett vindkraftverk. Sedan tittade vi på ett verk till innan det var dags att åka tillbaka till Nyhammars skola. Göran fick vara med på två lektioner där han svarade på ännu fler frågor från alla intresserade och trevliga ungdomar på Nyhammars skola.

På bilden väntar man på att få komma in i ett vindkraftverk.

Goran - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare