Loading... (0%)

Tillstånd och samråd!

08 december 2010

I tisdags höll Matilda föredrag på Nätverket för vindbruks temaseminarium om tillståndsprocessen för vindkraft i Jönköping. Tillsammans med Göran Fagerström, länsstyrelsen i Skåne, redogjorde hon för reglerna kring samråd och miljöbalksprocessen. Seminariet besöktes av cirka 50 personer från hela vindkraftbranschen; handläggare från kommun och länsstyrelser, projektörer och intresseorganisationer. Extra kul var det att vår park i Saxberget, Ludvika kommun, togs upp som gott exempel i Tomas Söderlunds redovisning kring Uppförandekoden för vindkraftprojektörer. Vill du veta mer om Uppförandekoden – läs här.

Matilda - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare