Loading... (0%)

Tillstånd och samråd!

08 december 2010

I tisdags höll Matilda föredrag på Nätverket för vindbruks temaseminarium om tillståndsprocessen för vindkraft i Jönköping. Tillsammans med Göran Fagerström, länsstyrelsen i Skåne, redogjorde hon för reglerna kring samråd och miljöbalksprocessen. Seminariet besöktes av cirka 50 personer från hela vindkraftbranschen; handläggare från kommun och länsstyrelser, projektörer och intresseorganisationer. Extra kul var det att vår park i Saxberget, Ludvika kommun, togs upp som gott exempel i Tomas Söderlunds redovisning kring Uppförandekoden för vindkraftprojektörer. Vill du veta mer om Uppförandekoden – läs här.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare