Loading... (0%)

Vindkraft gör skillnad!!

21 december 2010

Att vindkraft gör skillnad är inget nytt men det bekräftas om och om igen… Svensk Vindenergi meddelar idag att vindkraft hjälper till att hålla elpriset nere när andra energikällor inte riktigt levererar som planerat – läs mer här.

Vindkraftverket behöver dock placeras där det blåser mest. Konsultbolaget Pöyry har på upppdrag av Svensk Vindenergi tagit fram online spielothek en rapport som visar på betydelsen av att placera vindkraftverken där det blåser bäst. En försämrad vind med 0,5 meter per sekund ger ökade kostnader för konsumenterna för den förnybara elproduktionen med 1,5 miljarder kronor. Rapporten kan hämtas här!

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare