Loading... (0%)

Julbrev 2010

22 december 2010

Det går bra för oss, hoppas också för dig.

Under 2010 har vi våra 22 driftsatta vindkraftverk gjort miljönytta motsvarande körförbud för 50 000 personbilar och producerat vindel motsvarande hushållsel för 25 000 hushåll. Personalmässigt har vi ökat med 30 % och våra tillståndsprocesser framskrider med bra fart. Härligt!

Men det är inte bara på Saxberget i Ludvika och på Möckelsjöberget i Härnösand som det blåser utan även på debattsidorna där också motståndare hörts mycket under året. Men det ändrar inte att 86 % av svenskarna är för utbyggnad av vindkraft. Värt att notera är också att i Europas vindkraftstätaste land, Danmark, är bara 1 % emot mer vindkraft. Vi är många som vill vindkraft. Tack för att du bidrar!

Några av de trevligaste stunderna under de gångna året har varit våra Vindbonusutdelningar i Saxdalens Folkets Hus och på Hotel Höga Kusten. Att använda intäkter från vindens energi till att förverkliga föreningslivets engagemang i spännande och givande projekt är enormt tillfredsställande. Vindkraft gör verkligen skillnad! 

På vår önskelista för 2011 står mer miljönytta, mer vindbonus, mer förnybar elproduktion och fler goda relationer. Vi ser med tillförsikt fram emot 2011.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar vi på Stena Renewable

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare