Loading... (0%)

Försök med hinderbelysning

25 januari 2011

För att skapa en djupare förståelse för hur hinderbelysningen för vindkraftverk över 150 meter ser ut i verkligheten och skapa underlag för framtida beslut har Stena Renewable tillsammans med Orga gjort en tillfällig installation av en högintensiv vit lampa på en mätmast i Uppvidinge kommun. Vid studiebesöken kommer vi att visa lampan dels vid dager,  dels vid mörker samt att Anna Lund, WSP, håller en presentation om hinderbelysning.

För mer information läs inbjudan eller besök Nätverket för vindbruks hemsida.

Välkomna!

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare