Loading... (0%)

Stena Renewable i Vasayra

08 mars 2011

Veckan som gick avslutades för Stena Renewables del i Vasayra. Vi åkte upp till Sälen redan på torsdagen för att diskutera vår affärsplan och kolhydratladda för framtida skidinsatser. Fredagen mötte oss med -3 grader och strålande sol!

Fem av oss utgjorde stafettlag i Stafettvasan; Staffan, Peter, Matilda, Hanna och Anders delade på nio mil i fädrens spår. Pia och Dan körde hem tre mil var på Skejtvasan och Göran sparade sig till söndagens Vasalopp som han genomförde med bravur.

Goda förhållanden, sol, glatt humör och bra diskussioner gjorde resan till en bra uppladdning för framtida segrar.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare