Loading... (0%)

Ny Driftingenjör på Stena Renewable

06 april 2011

Den 4 april började Tommy Forss på Stena Renewable som Driftingenjör. Tommy kommer närmast från Maersk Oil i Qatar där han arbetade som ansvarig för drift och underhåll av gasturbiner på oljeplattformar. Tommy har tidigare även arbetet för bl.a. Siemens med installationer och försäljning av stora turbiner världen över.

Tommy kommer att arbeta med den dagliga driften av bolagets vindkraftverk och övertagande från leverantörerna vid byggnationer. Han kommer vara ansvarig för kontakten med leverantörerna i driftskedet.

Tommy är Högskoleingenjör inom drift och underhåll med examen från Swedish Polytechnic Vasa i Finland.

Vi välkomnar Tommy. 

Peter Zachrisson, Investeringschef

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare