Loading... (0%)

Var med och bygg framtidens energi!

25 november 2011

Vi på Stena Renewable vill rekryterar en Projektledare. Vår projektorganisation har uppdraget att identifiera bra områden för vindkraft, teckna arrendekontrakt, arbeta fram tillstånd enligt miljöbalken, projektera samt genomföra byggnation av våra vindkraftparker.

Vi är en ung och snabbrörlig organisation där många beslut fattas dagligen. Din uppgift blir att nbso föra våra projekt genom en mängd processer till driftsatta vindkraftparker. Det innebär mycket kontakt med markägare, konsulter och myndigheter.

 För mer information om tjänsten klicka här.

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare