Loading... (0%)

WinterWind

09 februari 2012

7-8 februari har det varit WinterWind konferens i Skellefteå där vi deltog. Konferensen är inne på femte året och tar nu steget från att vara fokuserat på forskning och glada entusiaster, till att nu innehålla många MW i marknadspotential, leverantörer som nu marknadsför sina system och till och med finansiella institutioner på podiet. Allt indikerar alltså nu åt att det börjar hända saker och att vi kommer kunna tygla det kalla och isiga klimatet.

Själva deltar vi med stort intresse då vi redan har 22 turbiner som står i kallt klimat samt håller på att utveckla Åskälen-Österåsen projektet med totalt 105 turbiner tillsammans med Jämtkraft och Dählie Kraft AB.

Hoppas vi ses nästa år!

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare