Loading... (0%)

Mark- och Miljödomstolen på studiebesök i Uddared

16 maj 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 10 maj var Mark- och Miljödomstolen på studiebesök i vindpark Uddared i Laholm kommun. Under 2012 bygger Stena Renewable AB nio verk i området och vindparken beräknas kunna tas i drift vintern 2012/13.  Entreprenadarbetena pågår för fullt.

På plats vid studiebesöket var Stenas projektledare Pia Hjalmarsson, som berättade om projektet och byggnationen. Vindparken beräknas producera drygt 55 GWh förnybar energi per år. Det motsvarar behovet av hushållsel för drygt 11 000 hushåll.

Följ gärna vår Byggblogg Uddared som ni vill veta mer om byggnationen!

Hanna - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare