Loading... (0%)

Hösthälsning

14 augusti 2012

Vi på Stena Renewable är nu tillbaka på kontoret efter en härlig semester. Vi har laddat upp batterierna och är redo för en spännande och fartfylld höst!

 

Arbetena i Vindpark Lemnhult har pågått hela sommaren med främst gjutande av fundament. Nu återstår endast  gjutandet av några fundament samtdigt som slutjusteringar av vägar och uppställningsytor pågår. Vestas som ska  leverera själva vindkraftverken har börjat etablera sig i området. I slutet av augusti kommer de första båtarna från   Vietnam till Oskarshamn med torndelar som sedan ska transporteras in i området. Under mitten av september kommer resningen av verk att påbörjas. Dessa arbeten kommer sedan att pågå under hela hösten och större delen av vintern, innan Vindparken i sin helhet beräknas vara klar under sen vinter/tidig vår – lite beroende på vädrets makter. Förhoppningsvis står vädrets makter på vår sida.

 

Vi på Stena Renewable önskar alla en trevlig start på hösten!

 

Sofia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare