Loading... (0%)

Studiebesök i Vindpark Lemnhult

20 september 2012

Söndagen den 7:de oktober, mellan 12:00 och 15:00 är alla intresserade välkomna till ett studiebesök till Vindpark Lemnhult, som kommer bli södra Sveriges största vindpark! Studiebesöket fungerar som ett öppet hus, och man är välkommen när man vill mellan de ovan angivna klockslagen. Under dagen kommer det finnas möjlighet att träffa bl.a. vår projektledare Dan Sandros. Självklart kommer det serveras korv, bullar, kaffe och saft under dagen för den hungrige! Varmt välkomna!

Läs mer här:  https://www.stenarenewable.com/app/uploads/2012/09/inbjudan-studiebesök-lemnhult-A5.pdf

Sofia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare