Loading... (0%)

Första verket i Vindpark Lemnhult rest!

09 oktober 2012

Det första vindkraftverket i Vindpark Lemnhult är nu rest och utgör därmed, så vitt vi vet, Skandinaviens högsta vindkraftverk med sina 185 meter. Medelproduktionen på denna Vestas V112 med rotordiametern 112 meter förväntas ligga runt 8,4 GWh.

Söndagen den 7 oktober hölls ett öppet hus i vindparken för att visa upp det första verket av totalt 32. Intresset var stort och totalt hade cirka 900 personer begett sig ut i skogarna runt Lemnhult för att åka på guidad tur genom vindparken och få möta de olika aktörerna som är inblandade i förverkligandet av projektet.

Sofia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare