Loading... (0%)

Stenas Alfred

24 januari 2013

I oktober förra året fick 13 föreningar reda på att de skulle få dela på 2012 års Vindbonus för Vindpark Lemnhult. En av dessa var Åseda Ryttarförening. De erhöll 55 000 kronor för att köpa en handikappshäst till sina specialgrupper. Det har tagit en stund att finna den perfekta hästen, men för ett tag sedan hittade de exakt vad de sökte. Hästen, som går under namnet ”Stenas Alfred” (eller ”Affe” som han ofta kallas) har nu varit med i undervisningen ett tag och verkar trivas bra. Åseda Ryttarförening blev förra året FAR-registrerad (fysisk aktivitet på recept) och föreningen hoppas att Alfred kommer att vara ett gott tillskott vid t.ex. rehabridning.

 

 

 

 

 

 

 

Sofia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare