Loading... (0%)

Rätt och fel om vindkraft

03 maj 2013

Färdigrest verk i Vindpark Grytsjön

Energipolitik är inget enkelt ämne, och det krävs att ha lite koll för att hänga med. För tillfället skrivs det mycket om förnybar energi i allmänhet och vindkraft i synnerhet i våra medier. Åsikter finns det gott om, både på gott och ont. Alla har naturligtvis rätt till sin egen åsikt, men det är olyckligt när dessa grundar sig på missuppfattningar och rena felaktigheter. Den senaste tiden har debattartiklar och ledarsidor i ett par av våra största dagstidningar handlat om vindkraft. Dessvärre innehåller dessa en hel del felaktiga uppgifter, som både Energimyndigheten och Svensk Vindenergi nu går ut och rättar. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa vidare.

 

Energimyndigheten – Rätt och fel om elcertifikatsystemet

Svensk Vindenergi: Fel om vindkraft i Svenska Dagbladet och GP


 

Sofia - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare