Loading... (0%)

Möte med Räddningstjänsten i Härnösand

11 september 2014

Första veckan i september hade jag, tillsammans med representanter från Nordex,  möte med räddningstjänsten i Höga-Kusten Ådalen angående Vindpark Möckelsjö. Det blev ett positivt och givande möte som handlade om hur vi på bästa och mest effektiva sätt kan göra en insats om det skulle hända något i Vindparken. Det gäller att vara förberedd och hitta de frågor och problem som kan uppstå då vindkraften ofta finns på relativt otillgängliga platser. Kartor, som tex. finns på webben,  är inte alltid uppdaterade och därför är det otroligt viktigt att  kontaktinformationen oss emellan  är  uppdaterad och korrekt.

Med Vänliga Hälsningar

Thomas Svensson, Driftingenjör.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare