Loading... (0%)

Vindbonus för vindpark Möckelsjö

04 november 2014

Stena Renewable ger fem föreningar Vindbonus om totalt 50.000 kronor från de fem vindkraftverken på Möckelsjöberget i Härnösands kommun.

”Intresset för Vindbonusen har varit stort även i år, berättar Anders Rylin, Operativ Chef för Stena Renewable. Av de ansökningar som kommit in har fyra valts ut och de föreningar som delar på årets Vindbonus är: Härnösands Curlingklubb, Härnösands Gymnastikklubb, Härnösands Orienteringsklubb, Utansjö Byggnadsförening samt Utansjö AIF. Föreningarna kommer att använda pengarna till varierande aktiviteter, som nya kartor till orienteringsklubben, nytt golv till gymnastikföreningen samt renovering av lokaler för Folkets Hus.”

Vindbonusen utgår med 10 000 kronor per vindkraftverk dgfev online casino och år och det är öppet för alla föreningar i vindparkens närhet i Härnösands kommun att ansöka. Ansökningstiden går ut den 15 september varje år. Nästa år återkommer chansen att söka Vindbonus för Vindpark Möckelsjö, mer information finns på hemsidan under vindbonus.

”Vi är stolta över vår vindpark i Möckelsjö och den är ett gott exempel på att vindkraft gör skillnad, både för miljön och för det lokala föreningslivet. Årets Vindbonus går till en rad olika och högst varierande ändamål vilket är glädjande, konstaterar Anders Rylin.

Nästa år återkommer chansen att söka Vindbonus för Vindpark Möckelsjö!

Vinnarna av årets Vindbonus kommer att uppmärksammas den 4/11 vid en ceremoni på Rö Folkets Hus dit representanter för föreningarna har bjudits in och även från från Härnösands kommun. Stena Renewable kommer representeras av Driftchef Anders Rylin samt Peter Zachrisson, VD

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare