Loading... (0%)

December

28 november 2014

Nu har 3:e advent redan passerat och de sista förberedelserna är i full gång innan julen är här. Vi är glada att December så här långt bjuder på riktigt blåsigt väder och hoppas på lite snö även här i Göteborgsområdet. På kontoret har vi njutit av julbord och firar in den kommande julen med lite extra trevligheter och tända ljus.

30 November var sista ansökningsdatum för föreningar att söka om Vindbonus för Vindpark Örbacken och arbetet pågår för fullt med att välja ut de föreningar som  får dela på den bonusen.

Vi har fått in fler ansökningar än förra året, det är glädjande för oss att se att vår Vindbonus växer och  att den verkligen gör skillnad för föreningar runtom i de kommuner där vi driver Vindparker. Nästa park att dela ut Vindbonus för är Vindpark Saxberget, den ansökningstiden går ut 31/1.

Trevlig vecka önskar vi på Stena Renewable

 

 

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare