Loading... (0%)

Vindbonusutdelning i Fredriksdal

25 augusti 2015

Igår 24/8 var det dags för utdelning av Vindbonus för Vindpark Fredriksdal. Representanter för 8 föreningar var närvarande och åt god mat, minglade och utbytte erfarenheter. Utdelningen hölls i Barkeryds Församlingshem med fin hjälp av representanter från Barkeryds Scoutkår. Från Stena Renewable deltog projektledare Magnus Igel och driftchef Anders Rylin. Smålandstidningen var där och gjorde ett reportage som ni kan läsa här:

Smålandstidningen

15 September går ansökan ut för Vindpark Möckelsjö, så nu är det dags för föreningar i Härnösands kommun att ansöka.

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare