Loading... (0%)

Framtidens Energi- och miljöingenjörer på besök i Lemnhult

01 oktober 2015

Studenterna vid Linnéuniversitetets högskoleingenjörsprogram ”Energi och miljö” besökte den sista september Vindpark Lemnhult under ledning av programansvarige Björn Zethraeus, professor i bioenergiteknik.

 En rundresa i den för dagen soliga vindparken gav studenterna en god möjlighet att bilda sig en uppfattning om hur vindkraft ter sig i praktiken med sina för och nackdelar. De intresserade studenterna hade många frågor som jag försökte svara på efter bästa förmåga. Alltid roligt med intresserade ungdomar och vi från Stena Renewable önskar er lycka till med era fortsatta studier.

 Dan Sandros

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare