Loading... (0%)

Vindbonus för Uddared och Grytsjön 2016

31 mars 2016

Nu är det klart vilka föreningar som får dela på 2016 års Vindbonus för Vindpark Uddared & Grytsjön. Många föreningar sökte, vilket vi är oerhört tacksamma för, och vi har valt ut 13 stycken som får ta del av årets bonus om totalt 210 000:-

Föreningarna är:

Göstorps Trivselförening

Laholms Fotbollsklubb

Knäreds Föreläsningsförening

UNF 177 Våxtorp

Knäreds Vävstuga

Vindrarps Volleybollklubb

Knäreds Idrottsklubb

Laholms Parkinson Förening

Fågelsångs Festplatsförening

Lilla Tjärby IK

Laholms Lantliga Ryttarförening

Putsereds Byaförening

Friluftsfrämjandet Knäreds lokalavdelning

De här föreningarna kommer att uppmärksammas på en vindbonusmiddag på Hotel Freden i Knäred den 9 maj. Tack för alla fina ansökningar och ni alla är varmt välkomna att ansöka även nästa år. Det närmar sig också ansökningstid för Vindpark Fredriksdals Vindbonus. Senast 1/6 vill vi ha in ansökningar från föreningar i närheten av den parken. Läs mer på: www.stenarenewable.se/vindbonus

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare