Loading... (0%)

Härlig bild från en av alla de föreningar som mottagit vindbonus.

27 maj 2016

Träningsvärket i Bodafors och Bodafors Sportklubb fick vindbonus från vindpark Örbacken 2015. De skulle använda pengarna till att bygga ett utegym. Vi har fått den här fina bilden på resultatet och är glada för att pengarna används till så viktiga och vitt skilda ändamål. Vi tar gärna emot fler bilder från våra vindbonusmottagare som vi kan publicera här på bloggen samt på vår Facebook sida. Bilderna kan ni maila till: lena.emilsson@stena.com.  Gå gärna in och gilla vår sida på Facebook genom att klicka här så missar ni inte uppdateringar och nyheter från oss.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare