Loading... (0%)

Sommarhälsning

07 juli 2017

Så var det dags för sommarsemester igen!

 Det har varit ett spännande år och energifrågan har gått från att vara politiskt sprängstoff till att alla är rörande överens om vad som behöver göras. Vi upplever att det nu finns en förståelse och uppslutning från de flesta aktörerna i energibranschen för vad som behöver göras. Att bygga ett 100% förnybart energisystem till 2040 blir en utmaning men det är långt från omöjligt. Diskussionerna går nu kring hur man löser problemen istället för att prata om problemen. Det kommer krävas mer vindkraft, mer sol, mer reglerbar vattenkraft och alldeles säkert nya tekniker som vi i dag inte vet riktigt vilka det kommer vara. Vi behöver också ett starkt nät som är kopplat till våra grannländer med stora investeringar som följd. Vi står inför en spännande period där mycket kommer att hända.

Vi hoppas nu att ni får en varm, blåsig och härlig sommar.

Stena Renewable

 

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare