Loading... (0%)

Anhörigföreningen i Vetlanda fick Vindbonus

01 september 2017

Vi har fått in ännu en fin berättelse med bilder från en förening ute i landet som har fått ta del av vår Vinbonus. Här är en berättelse från Anhörigföreningen i Vetlanda som fick hjälp att ta sina medlemmar på en bussresa med teaterbesök och lunch.

”Den 10 augusti äntrade vi bussen för att åka på teaterresa till Hallingeberg, en liten by ett par mil från Gamleby.
Vi fick ta del av den så kallade vindbonus som Stena varje år delar ut med anledning av en vindkraftspark i närheten av Vetlanda. På så sätt kunde vi bjuda våra medlemmar på denna trevliga resa.
Hallingebergs teatersällskap består av tre personer och dessa tog med oss på en musikalisk resa jorden runt. Varje land gestaltades med passande scenkläder, sketcher och musik. Bekantskap stiftades med sådana storheter som Elton John, Rod Stewart och John Lennon. En safari i Kenya hanns också med, liksom besök i bland annat Japan och USA.
”Fantastiskt att ett så litet teatersällskap kan åstadkomma så mycket”, var en av kommentarerna från de mycket nöjda deltagarna.

Med vänlig hälsning och än en gång tack för bidraget
Kerstin Lundqvist, ordförande Anhörigföreningen i Vetlanda”

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare