Loading... (0%)

Stena Renewable bygger nya vindkraftverk i Saxberget och Kronoberget

09 mars 2018

Stena Renewable AB satsar nu totalt 720 miljoner kronor och bygger tre vindkraftverk i Saxberget, samt 16 vindkraftverk i Kronoberget. Sedan tidigare har Stena Renewable 17 verk i drift på Saxberget och man väljer nu att utöka parken med ytterligare tre verk. Projektet kommer nu att totalt leverera 150 miljoner kWh årligen vilket motsvarar konsumtionen av hushållsel för 30 000 hushåll.  Vad gäller projektet i Kronoberg kommer detta att leverera 200 miljoner kWh årligen vilket motsvarar konsumtionen av hushållsel för 40 000 hushåll.

 

Läs mer under Pressreleaser på våran hemsida www.stenarenewable.se

 

 

Sten Admin - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare