Loading... (0%)

Stena Renewable söker ny Projektledare

27 juni 2018

Projektledare sökes

Förutsättningar för att bygga vindkraft är bättre än på länge och framtidsutsikterna är goda och vi avser investera mångmiljardbelopp i vindkraft framgent.

För att förverkliga dessa ambitioner söker vi nu en erfaren projektledare med erfarenhet från anläggnings- och infrastrukturområdet som kan driva projekt genom hela processen från tillståndshantering till byggnation. Vi är en utpräglad beställarorganisation med många externa kontakter vilket medför att arbetet som projektledare innebär många kontakter med myndigheter, kommuner, närboende, markägare, konsulter, entreprenörer och andra intressenter. Som Projektledare kommer du bland annat att ansvara för koordinering av tillståndshanteringen i våra projekt som i mångt och mycket styrs av miljöbalken. Upphandling och styrning av konsulter och entreprenörer som verkar i våra projekt är också en stor del av ditt arbete.

 

Låter det spännande att vara med och bidra till den pågående energiomställningen? Läs mer om oss här på hemsidan och läs sedan mer om tjänsten och ansök via https://jerrie.se/lediga-jobb/?jobid=32908.

 

Sten Admin - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare