Loading... (0%)

Vindbonusutdelning Fredriksdal

20 september 2018

Den 06. September var det dags för vindbonusutdelning för Fredriksdal! Vi samlades alla på vakra Topperyds gårdsbutik för mat och mingel, innan det var dags för själva utdelningen. Föreningarna berättade vad de tänkte använda årets vindbonus till. Fredriksdals samhällsförening skall bygga en ny grillplats på badplatsen samt lägga ut en flotte i sjön. Nässjö basket vill arrangera ett sommarkollo, medans Nässjö handbollsförening vill åka på cup! Det och mycket annat intressant fick vi höra om denna kväll. Vi vill igen passa på att tacka alla föreningar som deltog!

 

Sten Admin - post author

No other information about this author.

Din webbläsare (Internet Explorer 8) är utdaterad. Uppdatera din webbläsare för att få bättre säkerhet och en bättre upplevelse på vår site.

Uppdatera din webbläsare