23, May, 2019

Nyheter

Ledig tjänst; Miljökoordinator till Stena Renewable, Göteborg

Vill du vara en del i den pågående energiomställningen mot en hållbar energiproduktion?

Om rollen

Som Miljökoordinator hos oss har du möjlighet att få vara med och utveckla energisektorn. Det här är en administrativ och supporterande tjänst där du får arbeta brett och tvärfunktionellt inom företaget med fokus på miljöfrågor kopplat till projekt, byggnation och drift. Du kommer arbeta i nära samarbete med Miljö- och tillståndsansvarig, men också med Driftingenjörerna och Projektledarna.  Arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Medverka vid samrådsprocessen
  • Granskning av tillståndshandlingar
  • Uppföljning av tillstånd och villkor
  • Miljörapportering
  • Uppföljning egenkontroll
  • Myndighetskontakter

 Bakgrund & personlighet

För att lyckas väl i rollen ser vi att du har en högre akademisk utbildning kopplat till miljövetenskap. Om du har läst kurser inom miljöjuridik, miljörevision och MKB är det starkt meriterande. Antingen är du nyexaminerad med ett stort engagemang och driv eller så har du kanske arbetat något/några år med exempelvis miljöprövning eller tillsyn hos länsstyrelse eller kommun.

Som person tror vi att du är en kommunikativ lagspelare som har lätt för att samarbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och är en initiativtagande problemlösare. Du trivs i en roll där du både får möjlighet att bygga upp goda samarbeten och supportera andra men också arbeta självständigt och effektivt med administrativa uppgifter.

Stena Renewable erbjuder dig

Möjlighet att få arbeta på ett företag som bidrar till en klimatomställning som gör skillnad. Stena Renewable är ett mindre företag med en god sammanhållning, hög kompetens och ett stort engagemang. Hos oss får du möjlighet att arbeta brett med miljöfrågor och utvecklas inom ditt område.

I den här processen samarbetar Stena Renewable med Jerrie. Du är välkommen med din ansökan med CV på www.jerrie.se.  Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men senast den 16/6 . Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se

 

Sista ansökningsdag: 2019-06-16
Jobbkategori: Service & Administration
Plats: Göteborg